Десерти

Андрути
Андрути
Вафлі у поєднанні зі згущеним молоком та маслом, вкриті молочним шоколадом та арахісом 
38 грн. за 100 г
Спартак
Спартак
Шоколадно-медові коржі перемащені масляно-заварним кремом
40 грн. за 100 г
Наполеон
Наполеон
Тоненьке листкове тісто та масляно-заварний крем
37 грн. за 100 г
Наполеон з яблуками
Наполеон з яблуками
Тоненьке листкове тісто та масляно-заварний крем із свіжими яблуками
39 грн. за 100 г
Чізкейк
Чізкейк
Класичний печений чізкейк на основі крем сиру
43 грн. за 100 г
Чізкейк Орео
Чізкейк Орео
ізкейк на основі крем сиру із додаванням шматочків печива Орео, в основі корж із печива Орео
45 грн. за 100 г
Три Шоколади
Три Шоколади
В основі тортика шоколадний бисквіт, а зверху 3 повітряні шари сирного мусу на чорному, молочному та білому шоколаді
45 грн. за 100 г
Торт яблучний
Торт яблучний
Два легких бистквіти, яблучний пудинг із шматочками яблук, вкритий італійською меренгою із карамелізованими горішками
37 грн. за 100 г
Профітролі
Профітролі
Невеличкі тістечка французької кухні із заварного тіста в поєднанні із ванілним заварним кремом
35 грн. за 100 г
Ніжний шоколадний бисквіт у поєднання із вишнево-малиновим конфі, та горішками. Оповитий мусом із білого шоколаду та покритий дзеркальною глазурю.
Мусовий торт вишня-малина
Ніжний шоколадний бисквіт у поєднання із вишнево-малиновим конфі, та горішками. Оповитий мусом із білого шоколаду та покритий дзеркальною глазурю.
50 грн. за 100 г
Мусовий торт кокос-манго
Мусовий торт кокос-манго
В основі кокосовий бисквіт в поєднанні із смородиново-малиновим кюлі та прослойкою пюре з манго з кокосовими вершками. Оповитий мусом із крем сиру та лікеру Малібу, покритий дзеркальною глазурю
50 грн. за 100 г
Крем-брюле
Крем-брюле
70 грн.
Рулет
Рулет
40 грн. за 100 г
Сирник
Сирник
37 грн. за 100 г
Тарт Вишня
Тарт Вишня
43 грн. за 100 г
Торт лимон-м'ята
Торт лимон-м'ята
43 грн. за 100 г
Тарт яблуко-маракуя
Тарт яблуко-маракуя
43 грн. за 100 г
Снікерс
Снікерс
42 грн. за 100 г